Mevrouw Van D.

De foto van de kinderwagen zag ik weer voorbij komen. Mijn moeder van 92 jaar vertelt vaak dit verhaal, het doet me steeds meer:

Screen Shot 2015-09-13 at 15.39.42 copy“Achter deze kinderwagen liep ik met mijn zus, haar zoontje lag in de kinderwagen. We liepen bij de hoek van de Dam en Rokin. Vanuit de Groote Club hoorden we schoten en gelijk kwam er een pastoor die ons weg geleidden richting Rokin, een winkelpand in. Wij hadden het overleefd. De lege kinderwagen zie je staan op de Dam. Die is later opgehaald.”

September 2015

Wegens omstandigheden was het juiste verhaal niet bekend bij Danny en dacht dat zijn vader was gered door J.J. Groenland. Op onze site las hij hier over en schrijft ons:

De baby was mijn vader. Het verhaal van mijn oma’s zus kende ik niet. Ik ben blij dat ik nu weet wat er toen is gebeurd. Nogmaals spijt het me ten zeerste voor meneer Groenland dat ik hem helaas niet verder kan helpen en ik wens hem daarom ook heel veel succes en hoop uit de grond van mijn hart dat er iemand reageert die hem verder kan helpen dan dat ik dat kon.
Ik wil u verder hartelijk bedanken voor alle moeite die u hebt genomen en neemt om mij en alle nabestaanden bij te staan. Zonder uw hulp was ik dit waarschijnlijk nooit te weten gekomen.

Danny

Maart 2016

Views: 5313

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.